Szkodliwe E raport

Trucizna na wyciągnięcie ręki

Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, dlaczego coraz więcej ludzi na świecie choruje? Dlaczego ludzie, którzy przez lata byli zdrowi nagle zaczynają odczuwać różne dolegliwości? A może Ty też czujesz się ostatnio nienajlepiej, ale nie znasz przyczyny? Odpowiedź może Cię zszokować. Ciężko w to uwierzyć, ale 99% problemów ze zdrowiem to wina… JEDZENIA!

Tak, nie przesłyszałeś się. Jedzenie, które kupujesz (i które prawdopodobnie masz w swojej lodówce) jest poważnym ZAGROŻENIEM dla Twojego zdrowia a nawet życia. Produkty dostępne w sklepach nie mają nic wspólnego z naturalnym, zdrowym i wartościowym jedzeniem. Mimo to przetworzona żywność cieszy się ogromną popularnością wśród milionów konsumentów. Słodycze, napoje, sosy, pieczywo, mięso – klienci kupują je bez opamiętania. Nie wiedzą, że w plastikowych torbach przynoszą do domu TRUCIZNĘ, która powoli i systematycznie „zabija” ich zdrowie…

Chemia na talerzu

Prawda na temat przetworzonej żywności jest przed Tobą UKRYWANA – żaden producent oficjalnie nie przyzna się do stosowania groźnych związków w swoich produktach. Nie usłyszysz o tym w mediach i telewizji. Dlaczego? Bo światowe koncerny spożywcze nie chcą, żebyś to wiedział. Gdyby ludzie poznali prawdę najpewniej przestaliby kupować ich produkty, a na to giganci branży spożywczej NIGDY nie pozwolą…

Dla produkcentów żywności najważniejszy jest ZYSK ze sprzedaży produktów. Nie obchodzi ich zdrowie milionów ludzi. ŚWIADOMIE dodają do jedzenia szkodliwe związki i robią to przynajmniej z 2 powodów:

  1. Pozyskanie chemicznych związków dodawanych do żywności jest łatwe i tanie
  2. Producenci żywności „współpracują” z producentami leków, tzn. „trując” ludzi przetworzoną żywnością dostarczają koncernom farmaceutycznym pacjentów do leczenia

To przerażające, ale takie są fakty. Wiele osób nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że codziennie na śniadanie, obiad i kolację podaje swoim bliskim tablicę Mendelejewa na talerzu. Wiele produktów stojących na sklepowych półkach nawet nie zasługuje na miano JEDZENIA. To chemiczne twory – ich smak, zapach a nawet kolor to zasługa określonych związków produkowanych w laboratoriach. Wiesz, jaka jest wartość odżywcza takiej żywności? Dokładnie tak: zerowa. Nie ma w niej witamin, minerałów i innych naturalnych związków, których potrzebuje Twój organizm. Są za to naszpikowane substancjami, które realnie ZAGRAŻAJĄ Twojemu zdrowiu…

Śmiertelne niebezpieczeństwo

Chemiczne dodatki do żywności są już tak powszechne, że prawie zdążyliśmy do nich przywyknąć. Glutaminian sodu nie robi już na nikim wrażenia – każdy o nim słyszał i wie, że trzeba go unikać. Ale to tylko jeden spośród setek SZKODLIWYCH ZWIĄZKÓW dodawanych do żywności. Jest ich tak wiele, że można się w tym pogubić. W gąszczu informacji trudno się zorientować, co jest prawdą a co zwykłym kłamstwem. Nie pozwól sobą manipulować!

Jak rozpoznać groźne związki? Jakie składniki kryją się pod nazwami E211 i E407? Dlaczego związek o wdzięcznej nazwie „błękit brylantowy” jest zakazany w większości krajów? Jaki wpływ na Twoje zdrowie mają difosforany? Nie musisz się nad tym dłużej zastanawiać! Odkryj PRAWDĘ na temat SZKODLIWYCH ZWIĄZKÓW, dowiedz się w jaki sposób niszczą Twoje zdrowie i sprawdź jak ich unikać.

Pomoże Ci w tym najnowszy raport Dr Medicus Choroba na talerzu? w którym znajdziesz:

  • kompletną listę szkodliwych dodatków do żywności
  • informacje o konserwantach, barwnikach i innych związkach
  • wskazówki dotyczące zakupu żywności (podpowiemy, które produkty zawierają chemiczne związki)
  • porady, dzięki którym wyeliminujesz chemiczne jedzenie ze swojego życia

Zmiana diety może by trudna. Ale pamiętaj, że tylko w ten sposób powstrzymasz śmiertelne niebezpieczeństwo zagrażające Twojemu zdrowiu. Czy wiesz, jaki wpływ na Twoje zdrowie mają chemiczne dodatki do żywności? Wywołują m.in.:

  • astmę
  • raka
  • nadpobudliwość
  • alergie skórne
  • choroby nerek, wątroby, żołądka
  • problemy z oddychaniem
  • biegunki, mdłości
  • krwawienia wewnętrzne
  • nadciśnienie

Jeśli nie chcesz, żeby to spotkało Ciebie lub Twoich bliskich, lepiej jak najszybciej…

Zamień chemię na jedzenie

NIGDY nie jest za późno na zmianę swoich nawyków. Możesz to zrobić w 3 prostych krokach:

  1. Pozbądź się z kuchni szkodliwych produktów nafaszerowanych chemią;
  2. Czytaj etykiety i sprawdzaj na skład produktów;
  3. Kupuj naturalną, nieprzetworzoną żywność.

Dzięki zdrowej diecie zyskasz więcej, niż myślisz! Poczujesz się świetnie, będziesz mieć więcej energii, a co najważniejsze – przestaniesz chorować i pozbędziesz się 99% dolegliwości zdrowotnych!

Dowiedz się, jak w prosty i szybki sposób zamienić chemię na prawdziwe, wartościowe jedzenie. Poznaj prawdę na temat dodatków do żywności i naucz się je rozpoznawać.
Dzięki raportowi Dr Medicus Choroba na talerzu? już NIGDY nie dasz się nabrać nieuczciwym producentom żywności. Dr Medicus to Twoja broń w walce o zdrowie Twoje i Twoich bliskich!
Nie czekaj, aż chemiczne jedzenie zniszczy Twoje zdrowie – dołącz do społeczności Dr Medicus i otrzymaj raport Choroba na talerzu? Jeszcze dziś!

Chroń zdrowie swoje i swoich bliskich!
Dołącz do klubu rabatowego za 9 zł
i otrzymaj raport natychmiast!